Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان کودکان امام حسین(ع)، ۱۰۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان فیض و ۸۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان افضلیان نائین اختصاص داده شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهرام عین‌اللهی شامگاه پنج‌شنبه _بیست‌وششم خردادماه_ در جلسه شورای اداری استان اصفهان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور با وجود ۱۰ دانشکده دارای تمام رشته‌های علوم پزشکی در تمام مقاطع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز علمی دارای ۱۰۲۴ هیات علمی و نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو، ۴۳ مرکز تحقیقاتی، ۲۳۰۰ تخت خوابگاهی و ۳۲ هزار پرسنل است.

وی ادامه داد: ۵۳۰۰ تخت بیمارستانی و ۳۹ بیمارستان، یک هزار خانه بهداشت و مرکز جامع بهداشتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان وجود دارد که تا مراکز روستایی هم خدمات رسانی می‌کنند؛ از این رو به این گستردگی دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعیت بالا باید کمک‌های لازم در خصوص مباحث بهداشتی و درمانی به این استان صورت بگیرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مصوبات وزارت بهداشت و درمان در سفر ریاست جمهوری برای استان اصفهان تصریح کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان کودکان امام حسین (ع)، ۱۰۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان فیض، ۸۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان افضلیان نائین، ۲۰۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان خمینی‌شهر، ۳۰ میلیارد تومان تکمیل خوابگاه دانشجویی، یک میلیارد تومان تکمیل پایگاه بهداشت آران‌وبیدگل، ۲۰ میلیارد تومان تکمیل دانشکده دندان پزشکی، ۴۰۰ میلیارد تومان تکمیل پروژه‌های بهداشتی اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان شهید بهشتی اصفهان، ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ورزنه، ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ۲۱۵ تختخوابی شیخ بهایی، ۸۰ میلیارد تومان برای تکمیل اتاق های عمل و آی‌سی‌یو بیمارستان امین اصفهان، ۳۵ میلیارد تومان تهیه پنج دستگاه سی‌تی‌اسکن، پنج میلیارد تومان توسعه بیمارستان شهر بادرود، ۱۰ میلیارد تومان برای کلینیک تخصصی بیمارستان سمیرم، ۲۰ میلیارد تومان تکمیل و تجهیز اورژانس بیمارستان امام موسی کاظم (ع)، ۵ میلیارد تومان تجهیز پایگاه بهداشت شهرضا، ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان الزهرا، ۱۲ میلیارد تومان کلینیک تخصصی بیمارستان چادگان، ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) آران‌وبیدگل، تکمیل بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی بقیه الله شهرستان کاشان (که بعد از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی بودجه تامین خواهد شد) و ۱۵۰ میلیارد تومان تکمیل بیمارستان شهید چمران اصفهان محقق خواهد شد.

عین اللهی افزود: به عنوان نماینده رئیس جمهور در فریدون‌شهر و بوئین میاندشت با دو خانواده شهید دیدار کردم که سلام ویژه به آیت الله رئیسی رساندند و گفتند تا آخر ایستادیم و از آرمان‌های انقلاب دفاع خواهیم کرد.

وی با اشاره به مشکلات شهرستان‌های فریدون شهر و بوئین میاندشت خاطر نشان کرد: در فریدون شهر در خصوص تکمیل بیمارستان همچنین تکمیل طرح‌های آبرسانی در فریدون شهر، پرداخت تسهیلات به کشاورزان، تاسیس کشتارگاه صنعتی، بازسازی و تجهیز تعدادی مدرسه، تامین اعتبار برای سالن‌های ورزشی و ۶۰ روستای شهرستان فاقد گاز قول مساعد دادیم.

وزیر بهداشت گفت: در بوئین میاندشت تکمیل پروژه سد مخزنی بلطاق، تکمیل بیمارستان، احداث مدارس جایگزین، تجهیزات برای اشتغال بانوان، احداث مجتمع فرهنگی و ساختمان چند منظوره، ایجاد شهرک جدید و اعطای تسهیلات کم بهره به واحدهای صنعتی، تعیین تکلیف مالکیت واحدهای صنعتی فعال و اجرای طرح‌های آبخیزداری از جمله مطالبی بود که مطرح شد.

کد خبر 582319

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهرام عین اللهی بهرام عین اللهی وزیر بهداشت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان میلیارد تومان تکمیل بیمارستان ۲۰۰ میلیارد تومان علوم پزشکی فریدون شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت

استاندار هرمزگان در نشست بررسی مسائل پروژه‌های بیمارستانی، آبان‌ماه را زمان تحویل ساختمان‌ها و آغاز تخت‌گذاری دو بیمارستان بندرعباس و میناب اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، عصر امروز جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب به ریاست مهدی دوستی، استاندار هرمزگان برگزار شد. 

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون 7 طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد 3 پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند. 

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل 2 بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تامین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمان‌بندی، آبانماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل سپس به مردم شریف استان تقدیم می‌شود. 

استاندار هرمزگان از منظر تامین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش خواهد یافت و روند درمانی در بیمارستان‌های داخلی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان هرمزگان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از 1.3 به 1.9 برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود. 

دوستی با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تامین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم، گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولدسازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند. 

به گزارش تسنیم، در این جلسه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیمانکاران پروژه‌های بیمارستانی گزارش آخرین وضعیت 2 پروژه مهم درمانی استان یعنی بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب را ارائه و مسائل و مشکلات این پروژه‌ها را مطرح کردند.

انتهای پیام/865/

دیگر خبرها

  • آموزش شستشوی دست و تغذیه سالم برای کودکان
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال