Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد معمارزاده، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از بین کودکان دارای علائم کرونا که به بیمارستان امام حسین(ع) اصفهان مراجعه می‌کنند حدود ۲۰ درصدشان بستری می‌شوند که  زمان آن ممکن است کوتاه یا بلندمدت باشد.

وی، بیشترین علائم کرونا در بین کودکان مراجعه کننده به این مرکز درمانی را تب، اسهال، استفراغ و گرفتاری قسمت بالای دستگاه تنفسی مانند خروسک عنوان و اضافه کرد: اغلب کودکان مراجعه کننده در گروه سنی ۵ تا ۱۰ سال قرار دارند زیرا این گروه سنی بدلایلی مانند دریافت نکردن واکسن، استفاده کمتر از ماسک، رفتن به بیرون از خانه و داشتن مراقب و پرستار، بیشتر در معرض خطر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک متخصص کودکان با بیان اینکه کودکان بالای ۱۰ سال در حال دریافت واکسن کرونا هستند و وضعیت بهتری دارند، اظهار داشت: این بیمارستان، کودکان تا ۱۵ سال را پذیرش می‌کند و در زمان حاضر مشکل خاصی از نظر خدمت رسانی به بیماران یا کمبود تخت ندارد.

معمارزاده با اشاره به اینکه در زمان حاضر از حدود ۱۸۰ تخت بیمارستان امام حسین(ع) ۶۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است، افزود: یکصد تخت نیز به سایر بیماران تخصیص یافته و حدود ۲۰ تخت نیز خالی است.

وی با بیان اینکه از بین کودکان دارای علائم کرونا ۱۰ بیمار در بخش اورژانس و ۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) تخت درمان هستند، خاطرنشان کرد: میزان عمل های جراحی را در بیمارستان کاهش داده‌ایم تا در صورت تداوم موج ششم کرونا، تخت های دیگری برای بیماران کرونایی اختصاص یابد.

وی با تاکید بر اینکه در ماه بهمن و آغاز موج ششم کرونا تاکنون فوت بیمار کرونایی در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان نداشتیم، تصریح کرد: در زمان حاضر وضعیت ثابت است اما از خانواده‌ها درخواست می‌کنیم از حضور در مراسم خانوادگی، جشن تولد، عروسی یا عزا بشدت پرهیز کنند تا کودکان آنها به ویروس کرونا گرفتار نشوند.

معمارزاده درباره انتشار فیلمی از اوضاع اورژانس بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی نیز توضیح داد: اتفاق خاصی در این بخش بیمارستان نیفتاده بود ، هیچ بیماری هم روی زمین قرار نداشت، بالای هر تخت یک مادر یا همراه حضور داشت و همه چیز هم بر اساس روال معمول در حال انجام بود.

به گزارش ایرنا، مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سال ۹۱ افتتاح شد و دارای بخش‌های مختلف از جمله تخت‌های اطفال، داروخانه، درمانگاه عمومی و تخصصی و بخش همودیالیز است.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در زمان حاضر حدود ۷۸۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری و حدود ۹۶ نفر از آنها بدحال هستند.

موج ششم کرونا با شیوع سویه جدید اُمیکرون از اوائل بهمن در کشور و استان اصفهان آغاز شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان زمان حاضر علائم کرونا امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • امام جمعه اصفهان: حج، تمرین فشرده بندگی است
  • جراحی زیر نور ماه، خواب در تابوت و تاراجِ شأن انسان/اینجا رفح است
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن