Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بهروز کلیدری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به شرایط فراتر از فاجعه کرونا در اصفهان گفت: بیش از سه هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های اصفهان بستری هستند و در شبانه روز بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ بیمار جدید بستری می‌شود و یک هزار بیمار کرونایی هم پرونده سرپایی تشکیل دادند که به صورت موقت در بیمارستان‌ها تحت نظر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بیش از چهار هزار  بیمار مبتلا به کرونا خدمات بیمارستانی دریافت می‌کنند و تمام مراکز کلینیکی بی وقفه در حال خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا هستند. گمانه زنی‌ها بر این است که در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در ده روز آینده تعداد بیماران بستری به بیش از ۵ هزار نفر می‌رسد که این یعنی فاجعه کامل!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تردیدی نیست که اگر اقدام جدی نشود در یک هفته آینده بیماران در صف انتظار می‌مانند کمااینکه اکنون هم شاهد این اتفاق در استان هستیم و ظرفیت تمام بیمارستان‌های دولتی، خیریه و خصوصی تکمیل است و تردیدی نیست که در روز‌های آینده شاهد مرگ و میر‌های بیش از ۵۰ نفر در شبانه روز خواهیم بود.

کلیدری با بیان اینکه حداقل روزانه به ۶۰ الی ۷۰ تن اکسیژن مایع برای بیمارستان‌ها نیاز داریم، تصریح کرد: هر روز در حال رایزنی برای تامین اکسیژن مراکز درمانگر کرونا هستیم؛ از سوی دیگر روزانه به سه هزار کپسول اکسیژن نیازمندیم که امیدواریم خیران در این زمینه یاری برسانند.

وی افزود: تقریبا تمام دستگاه‌های اسکن در مراکز درمانی به صورت شبانه روزی در حال کار است که استهلاک این دستگاه‌ها هم نگران کننده است. تنها راه مهار این وضعیت فاجعه بار کرونا، اتخاذ سیاست‌های محدودیت کرونا در استان و به ویژه کلانشهر اصفهان است.
تکذیب بستری چند کودک در یک تخت در بیمارستان امام حسین (ع)
کلیدری این گفته را که در بیمارستان امام حسین (ع) چند کودک در یک تخت بستری می‌شوند، تکذیب کرد و توضیح داد: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در بین اطفال به طور واضح افزایش یافته است و این بیمارستان تخصصی کودکان هم تمام خدمات خود را به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده است و متاسفانه شاهد بروز عوارض ناشی از کرونا مانند قارچ سیاه در بین کودکان مبتلا به کرونا دراین بیمارستان هستیم.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار بستری کرونا و مرگ و میر‌ها بین گروه‌های سنی ۲۰ تا ۶۰ سال است، گفت: به نسبت امواج کرونایی در گذشته، مرگ و میر‌ها به سن‌های جوان تا میانسال کاهش یافته است که متاسفانه نیروی کار فعال در جامعه به خطر افتاده است.
آسیب پذیری کادر درمان در موج پنجم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: به شدت با کمبود نیروی انسانی به ویژه پرستار، کمک پرستار و خدمه مواجه هستیم و کادر درمان زیر فشار سنگین روانی مشغول خدمت رسانی به بیمارن کرونایی هستند به گونه‌ای که الفاظ ایثار و جهاد هم نمی‌تواند توصیف این خدمت را کند.

وی به آسیب پذیری کادر درمان در این شرایط اشاره و اظهار کرد: به فرض اینکه بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۴۰۰ تخت در اصفهان دایر شود، اما با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و حداقل به ۸۰۰ نیروی پرستار، کمک پرستار و خدمه نیازمندیم که چنین ظرفیتی در استان اصفهان نیست.

کلیدری گفت: نیرو‌ها و پرستاران بیمارستان‌های امام موسی کاظم (ع) و فیض برای جبران کمبود نیروی انسانی به بیمارستان الزهرا منتقل شده اند و به شدت استان اصفهان از کمبود نیروی کادر درمان رنج می‌برد و اگر چاره‌ای اساسی اندیشیده نشود این نیرو‌ها کفاف نیاز پیش رو را نخواهند داشت.

وی افزود: کمبود تخت‌های مراقبت ویژه (ICU) هم یکی دیگر از چالش‌های پیش رو است و بیماران بسیاری در صف انتظار دریافت مراقبت‌های ویژه هستند.

واکسیناسیون کرونا در این موج کارایی ندارد

وی با تاکید براینکه واکسیناسیون کرونا در این موج به داد ما نخواهد رسید، گفت: واکسیناسیون کرونا با قوت در حال انجام است و روزانه بین ۳۰ الی ۳۵ هزار نفر واکسن کرونا را دریافت می‌کنند و شاید این واکسیناسیون بتواند از وقوع امواج دیگر کرونا جلوگیری کند.

شهر را تعطیل کنید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: دلیل مقابله با سیاست اعمال محدودیت‌های سختگیرانه (لاک داون) برای ما در حوزه سلامت کشور مشخص نیست! بی تردید اتخاذ محدودیت‌های جدی می‌تواند همچون موج‌های قبلی به مهار این وضعیت بیانجامد و فرصت تنفس برای سیستم درمانی ایجاد شود.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شرایط حاضر تنها کاری که به مهار موج پنجم کرونا در اصفهان می‌انجامد، کاهش بیماران ورودی به سیستم درمان است که راهی جز اعمال محدودیت‌های سختگیرانه (لاک داون) نیست!

منبع:خبرآنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کمبود نیروی کادر درمان بستری بیماران کرونایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبتلا به کرونا بیمارستان ها کمبود نیروی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۲۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت