Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی روز شنبه در حاشیه بازدید از مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) اصفهان افزود: امروز ظرفیت‌های خوبی در حوزه بهداشت و درمان فراهم شده است که آثار آن در مشکلی همچون شیوع بیماری کرونا مشخص می‌شود.
وی ادامه داد: اگر این ظرفیت‌ها تقویت نشده بود معلوم نبود هم‌اکنون وضعیت کشور در  عرصه پیشگیری، مدیریت و درمان بیماری کرونا به کجا رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
استاندار اصفهان با اشاره به توجه ویژه دولت به توسعه و تقویت زیرساخت‌های کشور تاکید کرد: ساماندهی برخی از این زیرساخت‌ها، امکانات و تجهیزات پیشرفته درمانی و بهداشتی در شرایط شیوع بیماری کرونا، به کمک کشور و کادر متخصص و متعهد بهداشت و درمان آمد.
رضایی همچنین تاکید کرد: مساعدت‌ خیرین حوزه سلامت در زمینه‌های مختلف از جمله خدمات بستری، سرپایی، خرید تجهیزات، تامین هزینه بیماران و سایر موارد و مشارکت ویژه در حوزه ساخت و ساز بیمارستان‌ها، قدامی ارزشمند و قابل تقدیر است.
همچنین رییس مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) نیز در این دیدار گفت: ظرفیت‌های این بیمارستان، نقطه قوتی برای استان و توسعه گردشگری پزشکی است.
دکتر مهرداد معمارزاده افزود: در زمان حاضر این  بیمارستان در ۱۱ بخش فعالیت خود را با بهره‌گیری از ۷۶ عضو هیات علمی و ۶۵۰ نفر از کارکنان خود دنبال می‌کند.
وی ادامه داد: این بیمارستان دارای تجهیزات کانال است و سیستم MRI آن در هفته جاری نصب خواهد شد.
رییس مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) اصفهان افزود: این بیمارستان به‌عنوان یکی از هشت بیمارستان ویژه کودکان در کشور، تنها بیمارستانی است که پذیرای بیماران از اقصی نقاط ایران و همچنین کودکانی از کشورهای افغانستان، عراق، پاکستان، بحرین و سوریه است.
وی اضافه کرد: در بین استان‌های کشور نیز استان‌های چهارمحال و ‌بختیاری و خوزستان بیشترین مراجعه‌کننده را به این بیمارستان دارند.
معمارزاده با اشاره به ضرورت توسعه بیمارستان‌های ویژه کودکان ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های این بیمارستان تکمیل ساختمان منصوری است که می‌تواند زمینه سطح خدمات درمانی این مرکز را ارتقا دهد. 
وی همچنین حمایت مالی و معنوی دولت برای تکمیل طرح‌های توسعه‌ای این بیمارستان را خواستار شد.

استاندار اصفهان به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز  از بخش‌های این بیمارستان بازدید و با بیماران آن عیادت کرد.
مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) اصفهان با ۱۴ هزار متر زیربنا دارای ۱۸۴ تخت فعال است که در ۱۱ بخش فوق تخصصی اعصاب، نفرولوژی ، ایمونولوژی، آسم و آلرژی، فوق تخصصی غدد، قلب، ریه و گوارش، فوق تخصصی عفونی بستری روزانه کودکان و همچنین بخش‌های  PICU ، NICU، جراحی نوزادان، جراحی کودکان، اورژانس، همودیالیز و دیالیز صفاقی و بخش عمومی کودکان است.
 ساخت این بیمارستان در سال ۱۳۶۶ با وقف زمینی به مساحت هشت هزار و۱۰۰ مترمربع در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان توسط خیراندیش مرحوم مصطفی سخاوت آغاز و پس از تکمیل بنای آن بصورت رسمی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واگذار شد.

در دی سال ۱۳۸۹ بر اساس مصوبه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیمارستان حضرت امام حسین(ع) به‌عنوان مرکز آموزشی درمانی کودکان انتخاب شد و فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۹۱ آغاز کرد.

 

برچسب‌ها اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بهداشت و سلامت  عباس رضایی 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بهداشت و سلامت عباس رضایی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بهداشت و سلامت عباس رضایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۸۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن