Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح توسعه بیمارستان آموزشی، درمانی، پژوهشی کودکان امام حسین (ع) اصفهان ۱۶ خرداد سال  ۱۳۹۴ با حضور دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد و مقرر بود زمستان سال ۱۳۹۹ به بهره برداری برسد.

هزینه یک هزار میلیارد ریالی تامین زمین و ساخت این طرح توسط یکی از خیران حوزه سلامت اهدا شده و به عنوان بزرگترین مرکز فوق تخصصی کودکان کشور با ۳۰ هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت چهار هزار و ۷۰۰ متر مربع در حال اجراست و مرحله سفت‌کاری آن به پایان رسیده و به مرحله نازک‌کاری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در صورت بهره برداری از این طرح بخش‌های قلب کودکان ، زنان و مامایی، نفرولوژی ، مراقبت‌های ویژه، نوزادان و بستری داخلی به این مجتمع بیمارستانی اضافه خواهد شد.

رئیس بیمارستان آموزشی، درمانی، پژوهشی کودکان امام حسین (ع) اصفهان  در گفت و گو با ایرنا میزان پیشرفت این طرح درمانی را پس از چهار سال، حدود ۴۴ درصد اعلام کرد و گفت: فرد نیکوکاری که تامین زمین و هزینه ساخت این طرح را بر عهده گرفته به تعهدات خود عمل کرده است اما تعهدات مالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل مشکلات مالی هنوز عملیاتی نشده است. 

دکتر مهرداد معمارزاده تعهدات مالی وزارت بهداشت برای تکمیل طرح توسعه بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان را ۲۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: وزارت بهداشت ۲ سال قبل مبلغ ۲ میلیارد تومان به این طرح کمک کرد و پس از آن هیچ اعتباری از سوی این وزارتخانه به طرح یاد شده تخصیص نیافت.

وی درباره عقب بودن طرح از برنامه زمانبندی ابراز عقیده کرد: گرچه طرح توسعه بیمارستان از برنامه زمانبندی عقب است اما جبران برای این عقب ماندگی وجود دارد و در صورتی‌ که تمهیدات لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز اندیشیده شود، می‌توانیم شاهد بهره‌برداری از طرح در زمستان سال آینده و موعد مقرر باشیم. 

بسیاری از همراهان کودکان بیمار در کنار خیابان امام خمینی شب را به صبح می‌رسانند

 رئیس بیمارستان آموزشی، درمانی، پژوهشی کودکان امام حسین (ع) اصفهان با اشاره به اینکه این مرکز درمانی پذیرای کودکان بیمار زیادی از استان‌های همجوار است ، گفت: بیماران سایر  استان‌ها به این مرکز درمانی اعزام می‌شوند که بیشتر آنها از چهار محال و بختیاری، خوزستان و لرستان هستند. 

وی افزود:  این بیمارستان پذیرای کودکان زیر ۱۵ سال است و به طور متوسط روزانه یکهزار نفر به این بیمارستان مراجعه می کنند و ۵۵ عمل جراحی در انجام می‌شود.

دکتر معمارزاده تصریح کرد: بسیاری از همراهان این کودکان که از سایر استان‌ها به اصفهان سفر می‌کنند به دلیل مشکلات مالی مجبورند در کنار خیابان شب را به صبح برسانند و به همین منظور برای رفاه حال آنها درصدد ساخت مهمانسرای  ۱۰۰ اتاقه در کنار بیمارستان هستیم. 

وی با اشاره به اینکه نقشه ساخت این مهمانسرا تهیه شده است، گفت: ساخت این محل در مرحله دریافت مجوز از شهرداری اصفهان است که امیدواریم شهرداری ما را در ساخت این مهمانسرا ویژه همراهان کودکان بیمار یاری کند. 

مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع) زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیمارستان تخصصی کودکان با ۱۹۲ تخت است که از سال ۹۱ مورد بهره برداری قرار گرفت.
آزمایشگاه و بانک خون، تختها و اتاق عمل اطفال، داروخانه، درمانگاه عمومی و تخصصی و بخش های قلب و همودیالیز از جمله تجهیزات این مرکز آموزشی است.     

در زمان حاضر حدود هشت بیمارستان تخصصی کودک در کشور از جمله در اصفهان، تهران، اهواز، مشهد و تبریز فعال است.

۶۰۲۲/ ۲۰۹۳ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان بهداشت و درمان طب کودکان بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان

بهار معینی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آنها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ی درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

کد خبر 6099006 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان